Alinenkatu on avattu moottoriliikenteelle

0
Alisenkadun ensimmäinen kortteli on jo valmis ja toinen osuus on edennyt siihen pisteeseen, että tiesulku on purettu.

Alisenkadun toisen korttelin kunnostustyöt ovat loppusuoralla ja katu on nyt avattu moottoriliikenteelle. Alisenkadun ja Liljalaaksonkadun risteykseen tulee asvaltti vielä myöhemmin. Lisäksi kaivojen ympärysten kiviin tehdään pieniä korjauksia.

Ensi viikolla kadulle tuodaan kukkaistutuksia ja kalusteet, kuten roskikset ja penkit, tulevat lähiviikkoina. Alisenkadun pysyvät liikennemerkit tulevat nekin lähiviikkojen aikana. Pysäköinti on luvallista kadun pohjoisreunalla ja vain merkityille paikoille.

Katupuuksi on valikoitunut kestävä ja nopeakasvuinen tuohituomi. Tuohituomessa on näyttävä kuparinruskea runko ja se kukkii kesäkuun alkupuolella.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän