Aluehallintovirastolta avustusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan

0
Uki-Kalanti 4H sai avustusta kerhotoimintaa varten.

Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 3 027 785 euroa lasten ja nuorten paikallisen harrastustoiminnan avustusta. Avustuksilla lisätään lasten ja nuorten osallistumismahdollisuuksia kohtuuhintaiseen harrastustoimintaan ja tuetaan näin koko perheen hyvää arkea. Lisäksi avustuksella tuetaan koulujen loma-aikoina järjestettävää päiväleiritoimintaa. Toimintaan osallistuu eri puolella Suomea noin 90 000 lasta ja nuorta. Avustusta myönnettiin yhteensä 569 toimijalle.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto myönsi avustusta kolmelle eri uusikaupunkilaiselle toimijalle. Uudenkaupungin teatterin kannatusyhdistys sai 800 euroa My Day – nuorisoteatteriryhmälle, Pyhämaan nuorisoseura Kajastus sai 700 euroa Luova lava lapselle -päiväleiriä varten ja sekä Uki-Kalanti 4H -yhdistys 2200 euroa yhdistyksen kolmen kerhon toimintaa varten.

Aluehallintovirastojen avustuksilla järjestetään säännöllistä harrastustoimintaa, jonka sisältöinä on muun muassa liikuntaa, kädentaitoja ja erilaisia kulttuuriin, musiikkiin ja luontoon liittyviä teemoja. Lisäksi avustuksella toteutetaan loma-ajan toimintaa, joka antaa sisältöä ja virikkeitä lomaviikkoihin.

Kaiken kaikkiaan avustuksella järjestetään yli 4 500 kerhoa ja 1 700 päiväleiriä ympäri Suomea. Toiminta on kaikille avointa ja maksutonta tai kohtuuhintaista. Suurin osa toiminnasta toteutetaan kouluilla, nuorisotiloissa tai muissa lasten ja nuorten lähiympäristöissä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän