Kotien kätköistä merikeskukseen

0
Esimerkiksi tällaisia esineitä oli esillä viime kesän Kotien kätköistä -näyttelyssä.

Uudenkaupungin merikeskuksessa järjestetään jälleen tänä kesänä meriaiheinen Kotien kätköistä -näyttely. Syynä on se, että vastaava näyttely sai viime vuonna suuren suosion kahdella tavalla: näyttelyyn luovutettiin runsaasti mielenkiintoisia esineitä ja näyttelyyn tutustui kaikkiaan noin 2600 henkilöä.

Tänä kesänä näyttely avataan heti juhannuksen jälkeen. Nyt onkin oivallinen aika ilmoittaa tai tuoda merellisiä esineitä näyttelyä varten. Näyttelyyn otetaan mielellään esimerkiksi laivatauluja, laivojen pienoismalleja, valokuvia, laivoissa käytettyjä välineitä ja paljon muuta. Esineiden arvoa lisää se, jos niihin liittyy mielenkiintoinen tarina.

Uudenkaupungin merihistoriallisen yhdistyksen yhteyshenkilöinä näyttelyn järjestämisessä ovat puheenjohtaja Matti Jussila (p. 044 5255300, matti.ilmari.jussila@gmail.com) ja varapuheenjohtaja Rauno Saarinen (p. 050 5960295, rauno.j.saarinen@gmail.com).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän