Kylä lauloi Kalannissa

0
Rami Rafael veti yhteislaulutilaisuutta yhdessä Petri Hatakan kanssa.

Koko kylä lauloi torstai-iltana Kalannin kotiseutumuseon pihalla, kun Uudenkaupungin kulttuuripalvelut oli kutsunut väen yhteiseen kesäiseen lauluhetkeen Petri Hatakan ja Rami Rafaelin johdolla.

Vaikka Hopeinen kuukin laulettiin, viimeinen a mahdollisimman korkealle ja pitkälle vetäen, enemmän oli tarjolla aurinkoa ja paahdetta. Väki kuitenkin jaksoi.

Kalannin palvelukeskuksestakin oli saavuttu joukolla paikalle, vanhojen tuttujen ja muistoja mieleen tuovien laulujen pariin. Tähän sopikin hyvin että tilaisuus alkoi muistelemalla Kultaista nuoruutta. Sen jälkeen laulettiin koko liuta vanhoja tuttuja klassikoita. Oli Tiikerihaita, Satumaata, Paratiisia ja Ahon laitaa, kuten Suomen kesään kuuluu. Ja Rami Rafaelin tahdittama Saarenmaan valssi jossa viroksikin muisteltiin, ei sellist küll maailmas kusagil leidu kui Saaremaa heinamaal juunikuu ööl.

Kalanti-seura tarjosi välillä kahvit ja sitten taas jatkettiin. Rami Rafael höysti tapahtumaa artistivitseillä Joel Hallikaisesta ja Einistä. Itse hän tosin kertoi olevansa mieluimmin kolminkertainen tangoprinssi kuin yksinkertainen tangokuningas. Vaikka ihmiset kysyvätkin josko vielä.

Yhteislaulutilaisuudet jatkuvat. Seuraavan kerran koko kylä laulaa keskiviikkons 19.7 kello 18 Osuuspankin edustalla Lokalahdella ja keskiviikkona 2.8 kello 18 Pyhämaan suviteatterissa.