Liikennekatko Myllyojan sillalla ensi viikolla

0
Kiertotie Myyllyojan sillan kohdalla on käytössä 4.-7. heinäkuuta.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on käynnistänyt kesäkuun alussa Uudessakaupungissa Heikkalantiellä sijaitsevan Myllyojan sillan kannen korjaustyöt. Korjaustyöt ovat edenneet aikataulussa ja seuraavaksi on vuorossa sillan pintarakenteiden uusiminen. Liikenne työmaan kohdalla joudutaan katkaisemaan työvaiheen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertotielle 4.7. – 7.7. väliseksi ajaksi.

Liikenne siltakohteella katkaistaan tiistaiaamulla 4.7. klo 9. Korjaustyön ajaksi liikenne ohjataan viitoitetulle kiertotielle Heikkalantie – maantie 195 (Lokalahdentie) – Heikkalantie kautta. Kiertotien pituus on noin 7 km. Jalankululle pystytään järjestämään reitti siltatyömaan kautta.

Työt siltakohteella valmistuvat elokuun loppuun mennessä.

Urakoitsijana toimii Destia Oy.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän