Muotinäytös keskellä katua

0
Marika Nyyssönen esittelee muotinäytöksessä mahdollisesti nähtäviä vaatteita.

Tänään lauantaina Alisellakadulla järjestetään K-30 Disco uudistetun Alisenkadun avajaisten kunniaksi. Tapahtuman yhteydessä pidetään muotinäytös. Näytöksen järjestävät paikalliset yritykset. Esillä näytöksessä ovat kesän trendit sekä paikallisten yritysten tämän hetken valikoima.

– Mitään vastaavaa ei ole koskaan järjestetty Uudessakaupungissa. Muotinäytöksessä mallit kävelevät ulkona keskellä katua punaisella matolla,  tapahtuman yhteyshenkilö, kaupungin elinkeinopalveluiden sihteeri  Teija Isotupa  kertoo.

Muotinäytös ja K-30 Disco on suunnattu kaikenikäisille.

– Tapahtuma on nimetty pilke silmäkulmassa, tekemistä löytyy kaikille, toteaa Isotupa.

Marika Nyyssönen  Sisustus Ulpukasta on vetänyt kasaan työryhmän, joka on järjestämässä muotinäytöstä.

– Järjestelyt ovat sujuneet hyvin! Meillä on innostunut porukka tekemässä tätä tapahtumaa. Kaikki ovat lähteneet mielellään mukaan, Nyyssönen kertoo.

Näytös tuo vaihtelua aikaisemmin Uudessakaupungissa järjestettyihin muotinäytöksiin.

– Toisin kuin aiemmin, tällä kertaa punaisella matolla tulee olemaan useita malleja samaan aikaan, joten vaatteitakin on esillä paljon. Malleja löytyy kaikenikäisiä.

Näytöksessä esillä ovat tämän kesän trendit.

– Luvassa on varmasti paljon värejä. Nyt, kun kesäkelit ovat alkaneet, haluamme tuoda esille niin hellevaatteita kuin kesän juhlamuotiakin. Näytöksestä saa tärpit pukeutumiseen. Esillä on tietty myös kenkiä ja aurinkolaseja, Nyyssönen jatkaa.

Muotinäytöksessä vaatteet esitellään yritys kerrallaan.

– Tapahtuman juonnossa kerrotaan, mistä liikkeestä vaatteet ovat. Jos kiinnostuu jostakin vaatteesta, on näytöksen jälkeen helppoa mennä katsomaan vaatetta oikeasta liikkeestä. Kannattaa kysyä rohkeasti, kauppiaat auttavat mielellään.

– Halusimme luoda hyvän mielen tapahtuman ja näyttää, kuinka paljon tästä kaupungista saa, Nyyssönen toteaa.

Muotinäytöksessä on myös kesäistä ja iloista musiikkia.

– Valitsimme tunnelmaan sopivaa musiikkia. Tapahtuma jatkuu muotinäytöksen jälkeen discolla ja muotinäytöksen iloisella musiikilla pääsee valmiiksi discofiilikseen.

Muotinäytös järjestetään lauantaina 17.6. kello 12 Alisenkadun Sepänkatu–Koulukatu-välisellä osuudella. Tapahtuma aiheuttaa liikennemuutoksia keskustassa. Alinenkatu on liikenteeltä suljettu Liljalaaksonkatu–Koulukatu-välillä lauantai-aamusta alkaen.