Nyt etsitään Ugin upeinta pihaa– Pihakilpailussa kolme sarjaa

0
Mikä pihassasi on ihaninta?

Onko pihasi pieni paratiisi? Mikä siitä tekee upean? Onko pihassasi erikoisia kasveja, vai kukkiiko piha läpi kesän? Onko pihassa jotain yllättävää? Mitä – kerro ja ilmoita pihasi Uudenkaupungin upeat pihat -kilpailuun.

Kilpailussa on kolme sarjaa: vanhat pihat (yli 50 vuotta sitten perustetut pihat), uudet pihat ja yhteispihat. Lähetä pieni selostus pihastasi sekä 2–3 kuvaa, jotka houkuttelevat kisan tuomarit ihastelemaan paikan päälle puutarhasi hehkua. Raati vierailee pihassasi 17. tai 18.7. illalla, eli toivottavasti pihasi on silloin parhaimmillaan. Kilpailupihoista valitaan finalistit, jotka esitellään lehdessä.

Pihavoittajat julkistetaan Illallinen Ugin taivaan alla -tapahtumassa torstaina 31.8. sekä Uudenkaupungin Sanomissa lauantaina 2.9. Voittajapihan puutarhurille on luvassa 100 euron lahjakortti sekä Ugin upein piha 2023 -laatta kiinnitettäväksi piharakennukseen.

Lähetä selostus, kuvat ja yhteystietosi 25.6. mennessä osoitteeseen kuvakilpa@uudenkaupunginsanomat.fi

Kilpailun järjestävät Uudenkaupungin Omakotiyhdistys ry, Uudenkaupungin Vanhat Talot ry, Uudenkaupungin Sanomat sekä Kurjenpolun Taimipalvelu. Kilpailuraadissa tuomaroivat Mirva Wessman-Raitio, Katja Laine, Teija Uitto ja Harri Saarikko.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän