OmaKanta-palvelusta tiedot laboratorio- ja röntgentutkimuksista

0
Varha kehottaa käyttämään OmaKanta-palvelua laboratorio- ja röntgentulosten lukemiseen.

Uudenkaupungin, Vehmaan, Kustavin, Taivassalon ja Pyhärannan terveysasemien toiminnassa on muutoksia kesän ajan. Heinäkuussa osa terveysasemista on suljettuina ja toiminta on keskitetty isoimmille asemille.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue tiedottaakin, että laboratorio- ja röntgentutkimusten tulokset kannattaa kesän ajan käydä katsomassa ensisijaisesti OmaKanta-palvelusta terveysasemalle soittamisen sijaan. Säännöllisesti otettavien testien tulokset näkyvät OmaKanta-palvelussa jo muutaman päivän kuluttua testien ottamisesta. Samalla on helppo itse seurata tutkimustulosten muuttumista. Joidenkin tutkimustulosten näkymisessä OmaKannassa saattaa olla viivettä.

Lisäksi tavallisimpien laboratoriotutkimusten tulokset on mahdollista saada myös tekstiviestillä. Toiveen tekstiviesti-ilmoituksesta voi kertoa samalla, kun saa lähetteen tutkimukseen tai, kun soittaa tutkimustuloksen vastausta terveysasemalta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän