Simo Rosendahl VSP:n toimitusjohtajaksi

0
Simo Rosendahl

Vakka-Suomen Puhelin Oy:n hallitus on valinnut Vertek Oy:n nykyisen toimitusjohtajan, 55-vuotiaan Simo Rosendahlin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi.

Rosendahl aloittaa uudessa tehtävässään syyskuun alussa. Uuden toimitusjohtajan haku tuli ajankohtaiseksi kesäkuun alussa, kun yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Matti Nurmi irtisanoutui tehtävästä siirtyäkseen syyskuun alussa tulosyksikön johtajaksi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskukseen.

Uudessakaupungissa asuva Rosendahl on toiminut Vertekin toimitusjohtajana keväästä 2018 alkaen. Sitä ennen hän toimi yli 15 vuotta Vakka-Suomen Puhelimessa monissa johtotason tehtävissä ja johtoryhmän jäsenenä. Vertekille hän siirtyi VSP:n asiakaspalveluliiketoiminnan liiketoimintajohtajan tehtävästä, jota ennen hän toimi yhtiön aiemman tytäryhtiön Innotele Oy:n toimitusjohtajana sekä liiketoimintajohtajana muun muassa yhtiön palveluoperaattoritoiminnassa ja ICT-liiketoiminnassa.

Vakka-Suomen Puhelimen hallituksen puheenjohtaja Harri Putro on tyytyväinen, että prosessi saatiin päätökseen hyvissä ajoin, ennen kuin Nurmi siirtyy uuteen tehtäväänsä.
– Lähdimme kartoittamaan potentiaalisia vaihtoehtoja ja koska kiinnostusta erittäin kokeneelta, pätevältä ja sopivalta ehdokkaalta löytyi, oli valintapäätös helppo. Simo Rosendahlilla on monipuolinen ja pitkä kokemus yhtiön kaikista liiketoiminta-alueista, hyvä näkemys näiden toimialojen kehityssuunnista ja lisäksi erittäin vahvat näytöt kannattavan palveluliiketoiminnan johtamisesta.

Simo Rosendahl palaa ja astuu nyt toimitusjohtajan tehtävään Vakka-Suomen Puhelimessa erittäin innostuneena.
– Yli 127-vuotias juuriltaan perinteinen puhelinyhtiö on vahvalla strategialla osoittanut ketteryytensä kasvaa ja menestyä myös toimialan isojen murroksien pyörteissä. Vakavaraisuuden ja kestävien arvojensa ansiosta yhtiöllä on jatkossakin erinomaiset mahdollisuudet menestyä niin teknologiakyvykkyydellään, korkealla osaamisellaan kuin myös rohkeudella katsoa strategiaan istuvia uusiakin liiketoimintamahdollisuuksia.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän