Sorvakon varas vie myös istutukset

0

Sorvakon varkaan profiili selkiintyy. Kiitos aktiivisille sorvakkolaisille postista. Talojen pihoilta ja auloista on hävinnyt huonekaluja, koristetyynyjä, kukkamaljakko kukkineen, pitsiliina, kukkaruukkuja ja taimia. Erittäin röyhkeä temppu oli anastaa rannan ravintolasta pöytä ja oliivipuu. Mutta onneksi ravintolalla on kameravalvonta, jonka kuva kiinnostaa poliisia.

Varkaalla täytyy olla puutarha. Yhdeltä pihalta on viety rhodorendron juurineen, vain kuoppa jäänyt. Jossakin on siis talo, jonka pihalta löytyy paljon kukkia, oliivipuu, rhodo ja toisten omistamia huonekaluja, kruununa Ainonkujalta viety valkoinen koristeellinen metallituoli, jota ei voi olla huomaamatta.

Mitä osaamme päätellä? Kuuluisa Poirot sanoisi, että kukat ja maljakot viittaavat naishenkilöön, mutta ei hän yksin kanna ravintolapöytiä ja oliivipuita. Kenties liikkeellä onkin pariskunta? Varas/varkaat liikkuvat ilmeisesti autolla öisin. Kukaan ei ole nähnyt ketään.

Unettomat, valvokaa ikkunan äärellä. Yhteen kerrostaloon on jo hankittu kameravalvonta ja meilläkin siitä keskustellaan. Helsingissä taloissa oli kameravalvonta, mutta että täälläkin? Enpä olisi uskonut.

Lähettäkää sähköpostia. Tieto kulkee myös poliisille.

Pirkko Arstila

parstila@gmail.com