Toimintatorstait ja Tul toril -tapahtumat alkavat

0
Kesälauantaisin Uudenkaupungin torilla on monenlaisia tapahtumia.

Jokakesäiset Tul toril -teematoritapahtumat polkaistaan käyntiin lauantaina Lomatorilla. Sinne katsojia viihdyttämään saapuvat monille uusikaupunkilaisille tutut nimet. Musiikkiannista vastaa tangofinalisti Ville-Markus Vesterinen ja taikuutta tapahtumaan tuo Marko Poskiparta. Lapsille ja lapsenmielisille rakennetaan torin nurmialueelle vesipyssyrata, jota pääsee testaamaan maksutta klo 11–13.

Tul toril -tapahtumia järjestetään joka lauantai syyskuun alkuun saakka. Mukana ovat suosikkiteemat Wanhan tavaran torista Senioritoriin ja Kulttuuritorista perheen pienimmille suunnattuun Lastentoriin.

Ohjelmaa keskustassa on kesän ajan luvassa myös torstai-iltapäivisin. Toimintatorstai-tempauksia järjestetään Rauhanpuistossa, torilla ja katujen varsilla, ja ne ajoittuvat myöhäiseen iltapäivään tai alkuiltaan.

Ensimmäistä toimintatorstaita vietetään jo tällä viikolla, kun Rauhanpuistoon rakentuu villin lännen vesipyssyrata, jota lapset ja lapsenmieliset pääsevät kokeilemaan maksutta.

Kesätorstaille on luvassa myös esimerkiksi torilla järjestettävä peräkonttikirppis, puistoon kokoontuva käsityörinki, Crusell-viikkoon johdatteleva musapolku sekä Uudenkaupungin Vanhat Talot -yhdistyksen kanssa yhteistyössä organisoitava Illallinen Uudenkaupungin taivaan alla, keskellä kaupungin pääkatua, elokuun viimeisenä torstaina.

Tul toril -teematorit Uudenkaupungin torilla lauantaisin syyskuun alkuun asti. Toimintatorstai-tempaukset keskustassa torstaisin elokuun loppuun asti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän