Turhake

0

YK ja sen Turvallisuusneuvosto ovat osoittautuneet toimintakyvyttömiksi turhakkeiksi. Venäjän hyökkäys Ukrainaan on kiistämätön tosiasia, mutta sitä ja Venäjän monia sotarikoksia ei voida tuomita, kun syyllinen saa olla tuomarina omassa asiassaan veto-oikeudellaan.

Mikä siis on YK:n mahdollisuus toimia rauhan hyväksi, kun se ei voi vain suoraan velvoittaa vieraan maan sotajoukkoja poistumaan maasta ja lähettää rauhanturvaajansa sitä valvomaan. Tämä näennäinen Nato-maiden sotatarvikeapu ei auta muita kuin maiden sotatarviketeollisuutta, pitkittää ukrainalaisten kärsimyksiä ja antaa suurten ihmisuhrimäärien lisäksi myös maan tuhoutua kivikauden tasolle raunioituessaan tai jopa pahemmaksi maan saastuessa viljelykelvottomaksi.

Olen aina kuullut sanottavan, että politiikka on likaista peliä ja kai se on nyt sitten viimeistään uskottava, kun niin on jos siltä näyttää.

Valdemar Takaperko

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän