Ukilaisjudokat päättivät kilpailukauden mitalisateeseen

0
Ukilaisjudokat päättivät kilpailukauden onnistuneesti Lempäälän Ideaparkissa.

Lempäälän judoseura Syokonkan järjesti Hyvän Mielen Kesäkisan Ideaparkissa sunnuntaina 4.6. Kilpailupaikkana toimi Bläk Boks -areena. Judokilpailut päättivät kotimaisen judon kilpailukauden ja niihin osallistui 21 eri judoseurasta 117 judokaa kamppailemaan sarjojen mestaruuksista. Otteluita käytiin päivän mittaan yhteensä 161 kappaletta.

Uudenkaupungin judoseura Waseda-Clubia oli edustamassa 19 hengen joukkue huoltajineen. Joukkueen valmentajana toimi Marko Hiltunen . Mitalitilastoissa Waseda-Club sijoittui ensimmäiseksi.

Miki Hiltunen voitti kultaa sarjassa P9-23kg kolmella otteluvoitolla. Aino Kuusisto voitti kultaa sarjassa T9-28,5kg neljällä otteluvoitolla. Neela Salminen sijoittui samassa sarjassa hopealle kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Mae Hiltunen voitti sarjansa T11-28,9kg neljällä otteluvoitolla. Samassa sarjassa Elma Lohtaja voitti kolme ottelua ja hävisi yhden ottelun sijoittuen hopealle.

Väinö Kleemola otteli hopealle sarjassa P11-29,8kg kahdella otteluvoitolla ja kahdella tappiolla. Jaakko Mankinen otteli pronssille sarjassa P11-33,7kg yhdellä otteluvoitolla ja kahdella tappiolla.

Futura Bellomo kartutti ottelukokemusta kahden ottelun verran sarjassa T11-36,3kg. Nikita Tsabanov voitti kolme ottelua ja hävisi yhden ottelun sarjassa P11-36,9kg sijoittuen hopealle. Samassa sarjassa Jere Mäkinen keräsi ottelukokemusta neljän ottelun verran

Milo Hiltunen voitti sarjansa P15-42kg neljällä otteluvoitolla. Samassa sarjassa Daniel Pavlov otteli hopealle kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Miro Hohtari sijoittui hopealle sarjassa P15-46kg kahdella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Samassa sarjassa Asta Lohtaja napsi ottelukokemusta kolmen ottelun verran. Georgi Tsabanov sijoittui hopealle sarjassa P15-50kg yhdellä otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla.

Anton Aniskov keräsi ottelukokemusta sarjassa P18+81kg ja M-81kg yhteensä neljän ottelun verran. Linnea Lehto voitti sarjansa N-78kg kahdella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla.

Tomi Kleemola sijoittui hopealle sarjassa veteraanimiehet -90kg yhdellä otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Matti Kuusisto voitti kultaa sarjassa M-100kg kolmella otteluvoitolla ja kultaa sarjassa veteraanimiehet -100kg kahdella otteluvoitolla.

– Mahtava kilpailukauden päätös ukilaisjudokoilta. Isolla joukkueella oltiin liikenteessä ja hienosti myös ensikertalaisia oli mukana. Päivän aikana nähtiin upeita heittoja, tiukkaakin tiukempia sidontoja, hienoja sarjavoittoja ja tärkeää kilpailukokemuksen kartuttamista. Nuorten ja nuorekkaiden silmistä näki sen ilon, miten itsensä likoon laittaminen antaa hyvän mielen, tuli ottelusta voitto tai tappio. Päivän päätteeksi jokainen voi taas olla ylpeä niin itsestään, kuin seurakaveristakin, totesi kauden päätöskilpailuiden jälkeen tyytyväisenä seuran ohjaajana toimiva Marko Hiltunen .

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän