Uusittua Alistakatua juhlitaan discon tahtiin

0
Alisenkadun ensimmäinen kortteli on jo valmis ja toinen osuus on edennyt siihen pisteeseen, että tiesulku on purettu.

Uudenkaupungin pääkatu muuntautuu kesädiscoksi viikkoa ennen juhannusta, kun 17. kesäkuuta juhlistetaan uudistetun kadun avajaisia K-30 Disco -tapahtumalla.

Ohjelma alkaa kello 12, kun luvassa on keskustan paikallisten yrittäjien vaatteita esittelevä muotinäytös sekä musiikkiesityksiä, pikakampauksia, glitter-meikkejä ja kasvomaalauksia. Uudistettu kadunpätkä suljetaan tapahtuman ajaksi kokonaan discoilijoiden käyttöön.

Vaikka tapahtuma on nimetty K-30 Discoksi, tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita. Discokadulla voi kuunnella paikkakunnan omien muusikoiden eli Jukitsu Hyytiän ja Petri Hatakan esittämänä menevimpiä discohittejä 80- ja 90-luvulta.

K-30 Disco Alisellakadulla lauantaina 17.6. klo 12–15. Säävaraus.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän