Vakka-Suomen Nuorkauppakamari jälleen toimintaan

0
Toiminnasta kiinnostuneita on tällä hetkellä 38 melko tasaisesti eri puolilta Vakka-Suomea.

Uudenkaupungin kauppakamariosasto alkoi koota tänä keväänä yhteen aktiivisia nuoria aikuisia Vakka-Suomen alueelta, jotta alueelle voitaisiin perustaa oma nuorkauppakamari. Nuorkauppakamarin toiminnasta kiinnostuneita löytyi 38 eri puolilta Vakka-Suomea ja tällä viikolla maanantaina pidettiin Vakka-Suomen Nuorkauppakamarin perustamiskokous.

Kauppakamariosasto on ollut aktiivisesti mukana Vakka-Suomen Nuorkauppakamarin uudelleen perustamisessa, mutta vastuu toiminnan käynnistämisestä on siirtynyt hiljalleen toiminnasta kiinnostuneille alueen nuorille aikuisille. Uudenkaupungin kauppakamariosasto kokee, että nuorkauppakamaritoiminta on tärkeää jäsenten ja alueen kehittämisen kannalta. He näkevät nuorkauppakamarin myös tärkeänä yhteistyötahona.

Nuorkauppakamari jatkaa kesän aikana jäsenhankintaa ja valmistautuu elo-syyskuussa pidettävään vaalikokoukseen. Vaalikokouksessa valitaan hallitus ja tämän jälkeen toiminta pääsee kunnolla alkamaan. Kaikki vaalikokoukseen mennessä mukaan lähtevät otetaan suoraan mukaan varsinaisiksi jäseniksi. Vaalikokouksen jälkeen mukaan pääsee normaalin koejäsenprosessin kautta.

Yhdistykseen voivat varsinaisina jäseninä kuulua yhdistyksen toiminta-alueen elinkeinoelämän ja julkisen hallinnon palveluksessa työskentelevät ja nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneet 18 – 40-vuotiaat henkilöt.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän