Yhteislaulut kaikuvat kesällä Uudessakaupungissa

0
Rami Rafael laulattaa kansaa pitkin kesää.

Kesä on yhteislaulutilaisuuksien kulta-aikaa ja yhteislauluja päästään laulamaan myös Uudessakaupungissa ja lähiympäristössä, kun Uudenkaupungin kulttuuripalvelujen järjestämä Koko kylä laulaa -yhteislaulukiertue vierailee kesän aikana Kalannissa, Lokalahdella ja Pyhämaassa.

Kaikille tuttuja kesäisiä yhteislauluja ovat laulattamassa Rami Rafael ja Petri Hatakka . Kalannissa lauletaan Kotiseutumuseon pihamaalla torstaina kesäkuun 15. päivä, Lokalahdella Osuuspankin edustalla keskiviikkona 19.7. ja Pyhämaan Suviteatterissa keskiviikkona 2.8.

Kaikki tilaisuudet alkavat klo 18 ja niihin on vapaa pääsy. Tilaisuuksissa on myös paikallisten toimijoiden järjestämä puffetti.

Kalannin tilaisuudessa vierailee lisäksi Läntisen tanssin aluekeskuksen järjestämä Kesäkulkurit-tanssiesitys.

Myös Uudenkaupungin keskustan alueella on useita mahdollisuuksia päästä laulamaan, sillä Rami Rafael laulattaa heinä-elokuun jokaisena lauantaina klo 17–20 Santtiorannan leirintäalueella. Tilaisuudet on Santtiorannan järjestämiä ja myös niihin on yleisöllä vapaa pääsy.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän