Bussiyhteys Raumalta ja Turusta Keski-Eurooppaan

0
Vihreää bussireittiä operoi liettualainen kuljetusyhtiö Ollex ja lauttaliikenteestä vastaava Tallink.

FlixBus avaa uuden bussireitin Suomesta Eurooppaan 27. heinäkuuta. Uusi bussireitti kulkee Vaasasta Poriin, Raumalle, Raisioon ja Turkuun sekä tarjoaa jatkoyhteydet Eurooppaan.

Vihreät FlixBus-linja-autot operoivat yhteensä 40:ssä eri maassa Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Laajennuksen myötä Suomi nousee tänä kesänä keskeiseksi matkakohteeksi FlixBusin reittiverkostossa, lisäksi Suomeen tulee helposti saavutettavia FlixBus-yhteyksiä, jotka helpottavat matkustamista vihreän reitin varrella sijaitsevien kaupunkien välillä.

Suomeen suuntautuvaa vihreää bussireittiä operoi liettualainen kuljetusyhtiö Ollex ja lauttaliikenteestä vastaava Tallink. Ensimmäinen Suomessa kulkeva reitti yhdistyy osaksi nykyistä reittiä Varsovan ja Tallinnan välillä. Tallinkin ja FlixBusin yhteistyön ansiosta matkustajat voivat jatkossa yhdistää bussi- ja lauttamatkan samalle matkalipulle.

Matkan varaaminen onnistuu helposti www.flixbus.com -verkkosivustolla tai FlixBus-sovelluksessa. Suomen reitille varauksen tehneet matkustajat saavat sekä bussi- että lauttalipun yhdellä kertaa. Suomessa FlixBus pysähtyy reitin varrella Vaasassa, Närpiössä, Porissa, Raumalla, Raisiossa, Turussa, Salossa, Espoossa ja Helsingissä, josta matka jatkuu edelleen Viroon, Latviaan, Liettuaan ja päätepysäkille Varsovaan Puolassa.

Reitti avaa Suomesta matkustaville myös liityntämahdollisuuksia FlixBus-linjoille Euroopan muihin kaupunkeihin, kuten Berliiniin, Wieniin tai Bratislavaan.

– Laajentamalla tarjontaamme mahdollistamme edullisia ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja missiomme mukaisesti jokaiselle. Uskomme mullistavamme matkailumarkkinan tarjoamalla kätevän tavan matkustaa globaalissa mittakaavassa, kertoo Flixin toimitusjohtaja André Schwämmlein.

– Ihmiset ovat entistä tietoisempia ja huolestuneempia omista ympäristövaikutuksistaan, siksi haluamme tarjota mahdollisuuden valita matkustusmuodoksi joukkoliikenteen sekä vähentää hiilijalanjälkeä.

FlixBussin ensimmäiset reitit Virossa, Latviassa ja Liettuassa avautuivat heinäkuussa 2020. Nyt FlixBus liikennöi kaikkiaan 53 reitillä Baltian alueella, mukaan lukien franchising- ja markkinapaikkareitit, jotka yhdistävät Baltian maat suorilla reiteillä moniin Euroopan kaupunkeihin, kuten Prahaan, Berliiniin ja Varsovaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän