Hyvinvointialueet tulevat kalliiksi

0

Ihmetyttää tuo Varhan ilmoitus Rinnekodin palvelusopimuksen irti sanomisesta. Asukkaiden turvallisuus ja hyvinvointi olisivat vaarassa?

Kun lukee myös tuon Rinnekodin vastauksen 22.6. lehdestä, niin sinne tarvittaisiin nykyisen hoitohenkilöstön ja esimiesten lisäksi laatutiimi, joka lienee helppo järjestää, mutta sen lisäksi tarvitaan juristi sekä lisäksi neljä päällikköä.

Tuon kun lukee, niin ei tarvitse lainkaan ihmetellä, miksi Suomessa sote-menot kasvavat sekä lisääntyvät koko ajan järjettömästi.

Kustannusten nousu ei johdu suurista ikäluokista eikä hoidon tarpeen lisääntymisestä/hoitajamitoituksesta, joilla on koko ajan peloteltu. Kustannusten nousu johtuu pääosin näistä suurista, johtajien ja päälliköiden määristä.

Näitä kallispalkkaisia johtajia edellinen hallitus lisäsi tuolla suurella hyvinvointialuemäärällä.

Tuosta hoidon tasosta Rinnekodissa tai muuallakaan kaupungissa en valitettavasti osaa sanoa mitään, kun ei ole omakohtaista kokemusta. Mutta luulen että jos se olisi esimerkiksi tuolla Rinnekodissa huonoa, niin kyllä siitä olisi puhuttu tämän kokoisessa kaupungissa.

Pasi Suominen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän