Jazzkukko huipentuu kirkkopuiston pääkonserttiin

0

Jazzkukko huipentuu lauantaina piknik-festivaaliin Laitilan kirkkopuistossa. Jo iltapäivällä käynnistyvässä festivaalissa on kansainvälisestikin korkeatasoinen ohjelma. Kirkkopuiston pääkonsertissa esiintyvät brittiläinen Xantoné Blacq, Livio Almeida Brasiliasta ja Antonello Parisi Italiasta.

Kotimaista jazzhuippua edustavat festivaalissa Pepe Ahlqvist & Tomi Leino band, feat. Harri Taittonen .

Illan mittaan kuullaan muutakin musiikkia kuin jazzia. Siitä vastaavat televisiosta tutut sisarukset Osmo Ikonen ja Heini Ikonen , jotka ova solisteina Ladies First Bigbandille. Korpilahdelta kotoisin olevat sisarukset ovat huippumuusikkoja: Osmo Ikonen on laulaja, lauluntekijä, multi-instrumentalisti ja musiikkituottaja. Hänet tunnetaan soolouransa lisäksi muun muassa Sunrise Avenue -yhtyeen kosketinsoittajana ja SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana. Heini Ikonen tunnetaan niin ikään monipuolisesta musiikkiurasta ja yhteistyöstä useiden eri muusikoiden ja yhtyeiden kanssa.

Jazzkukko jatkuu sunnuntaina rytmimusiikkihenkisellä tanssimessulla. Kirkon tanssimessuun on vapaa pääsy.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän