Kutsuohjattuasiointiliikenne

0

Kutsuohjattu asiointiliikken, mikä sanahirviö, kyllä jäi epäselväksi mitä tällä tarkoitetaan.

Asiointiliikenneaika kello 8.30-14.00 on aivan liian lyhyt aika.

Ajan täytyy olla klo 7.30- 14.00 toinen auto ja klo 12.00-20.00 toinen auto. Vai onko tarkoitus, me että huonojalkaiset eläkeläiset olisimme sitten poissa jaloista kun herrasväki pääsee töistä ja ilmeisesti luulette, että menemme klo 19.00 nukkumaan. Suurin osa eläkeläisten menoista ajoittuu iltapäivään ja pitäähän niistä myös kotiin päästä.

Kokeilun täytyy kestää ainakin vuoden, eikä kuukausia niin kuin entisen kävi. Monilla paikkakunnilla on jo käytössa Ukikyyti malli ja Porissa suunnitellaan jo ilmaista lähiliikennettä. 2 euron hinta oli tietysti liian halpa, mutta 5 euroa oli liian kallis. Hinta 3.00 euroa – 3.50 saa ihmiset liikkeelle.

Toivoisinkin että vanhusneuvosto myös lähtisi tutustumaan kokeiluun, että he tietäisivät missä mennään, tämähän kuuluu heille ehdottomasti.

Autoton eläkeläinen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän