Lasten veneleirilä opittiin uutta ja pidettiin hauskaa

0
Lasten veneleirillä oli mukana kymmeniä nuoria.

Perinteinen lasten veneleiri järjestettiin jälleen Haanperänkareilla 3.–5.7.

Veneleiri on järjestetty monta vuotta peräkkäin aina heinäkuussa ja pyörii vapaaehtoistyön avulla. Kaksi Uudenkaupungin veneseuraa järjestävät leirin yhteistyössä (UTMVS ja UPS) joka kesä, jotta lapset saavat oppia lisää veneilystä ja saavat viettää mukavat leiripäivät saaressa.

Leirillä puuhaillaan paljon kaikenlaista. Ryhmissä on rastiratojen tehtävien ratkomista, moottori- ja purjeveneillä ajoa, solmujen tekoa ja vaikka mitä kivaa puuhaa. Joka päivä saunotaan ja uidaan sekä vietetään myös vanhojen ja uusien ystävien kanssa vapaa-aikaa sekä nautitaan keittiöhenkilökunnan loihtimista aterioista ja lettukesteistä.

Leirille ilmoittautumisen kanssa kannattaa olla aina nopea sillä leiri täyttyy nopeasti täyteen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän