Natural high healing -festivaali käynnissä Lokalahdella

0

Lokalahden Nopperlan tilalla vietetään parhaillaan Pohjoismaiden suurinta päihteetöntä hyvinvointifestivaalia. Natural high healing -tapahtuma järjestetään jo yhdettätoista kertaa ja Lokalahdelle odotetaan 11 000 vierailijaa.

Torstaista sunnuntaihin kestävä hyvinvointifestivaali korostaa luovuutta, vapautta ja syämellistä läsnäoloa ja juhlistaa elämää ja sen ihmeitä.

Neljäpäiväinen festivaali keskittyy hyvinvointiin, henkiseen kasvuun ja elämyksellisiin kokemuksiin. Ohjelmassa on muun muassa musiikkia, luentoja, joogaa, meditaatiota, tanssia sekä paljon erilaisia työpajoja.

Mukana tapahtumassa on useita hyvinvointialan ammattilaisia, kuten Kirsi Salo , Olli Sovijärvi , Kirsti Kuosmanen , Ilkka Koppelomäki sekä Teemu Syrjälä . Muusikkoina lavalla nähdään muun muassa Tuure Kilpeläinen sekä kansainvälisesti tunnetut Mirabai Ceiba, DJ Kareem Raihani ja Kevin James.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän