Rauhanpuistossa tehdään yhdessä käsitöitä

0
Rauhanpuistossa, toria vastpäätä tehdään torstaina yhdessä käsitöitä.

Kesän toinen toimintatorstai vietetään Rauhanpuistossa neuloen, virkaten tai muita käsitöitä yhdessä tehden.

Kuulumiset, ajatukset ja vinkit voi mukavasti vaihtaa käsitöiden tekemisen lomassa. Ota siis oma käsityösi mukaan ja tule edistämään sitä mukavassa porukassa, yhdellä kaupungin kauneimmista paikoista. Svengaavaa haitarimusiikkia puistossa soittelee taitava Tero Vall.

Käsityörinkiä vetää uusikaupunkilaisaktiivi ja käsityöläinen Anne Kuusisto.

Tiesitkö muuten, että neulominen, virkkaaminen tai muu käsillä tekeminen on hyväksi hyvinvoinnille. Käsitöiden tekeminen kehittää koordinaatiokykyä, edistää keskittymiskykyä ja vähentää stressiä. Tässä muun muassa kolme hyvää syytä, miksi kannattaa napata kutimet mukaan ja tulla Rauhanpuistoon torstaina.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän