Tavataan taas Männäisten torilla

0
Niina Heijari, Petteri Uussaari sekä Heli Rinne nauttivat torin tunnelmasta.

Ystävät ja kylänmiehet sekä -naiset tapaavat tänäkin kesänä Kalannin Männäisten torilla. Kesäkauden ensimmäinen tori polkaistiin käyntiin viime perjantaina ja tästä eteenpäin menoa riittää joka perjantai aina syyskuun ensimmäiseen päivään asti. Tori järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018, ajatuksena on piristää Kalannin keskusta-aluetta ja tuoda sinne kulttuuria, kauppaa sekä toimintaa. Sekä tehdä torista yhteinen kohtaamispaikka.

Tämän kesän alkutahdit runsaslukuiselle yleisölle sai vetää Mikko Itäranta. Aurinko paahtoi torille parhaansa mukaan, mutta yleisö viihtyi. Tänne tullaan tapaamaan tuttuja tai muuten vain nauttimaan tunnelmasta.

– Kiva tänne on tulla, kuuluu perinteeseen. Mukavaa kun Kalannissa tällaista järjestetään, tuumailivat torin menoa tarkkailleet Petteri Uusaari , Niina Heijari sekä Heli Rinne.

Soiton ja laulun ohella on Männäisten torilla kesän mittaan luvassa monenlaista mukavaa menoa. Jo ensi perjantaina vuoronsa saavat poliitikot, hallitus vastaan oppositio.

Myös paikalliset järjestöt ja yhdistykset esittelevät torilla toimintaansa. Viime perjantaina paikalla oli SPR:n Kalannin osasto. He antoivat ohjeita kesän helteitä ja mökkikautta varten. Torilla oli myös myynnissä mm. Kalanti-aiheisia käsitöitä sekä oman maan tuoreita ja maistuvia kasviksia. Järjestäjät toivottavatkin paikkakunnan myyjät ja muutkin tahot tervetulleiksi jatkossakin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän