Kaksi valtuutettua vaihtuu

0
Eija Maikola (kok.) palaa valtuustoon.

Kaksi Uudenkaupungin valtuutettua luopuu valtuustopaikastaan paikkakunnalta muuton vuoksi. Valtuutetut menettävät muuton myötä vaalikelpoisuutensa Uudenkaupungin luottamustoimiin. Uudestakaupungista muualle muuttavat Miia Kelsey (sd.) ja Linda Jefimoff (kok.).

Miia Kelseyn tilalle valtuustoon nousee vaalituloksen perusteella Marko Turunen . Linda Jefimoffin paikalle nousee Eija Maikola.

Kelsey on toiminut valtuuston lisäksi ympäristö- ja lupalautakunnan jäsenenä sekä varapuheenjohtajana, opetus- ja kasvatuslautakunnan varajäsenenä sekä kiinteistötoimitusten uskottuna miehenä.

Jefimoff on ollut valtuuston lisäksi ympäristö- ja lupalautakunnan jäsen sekä Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän valtuuston varajäsen. Näihin muihin luottamustoimiiin valitaan uudet luottamushenkilöt valtuustossa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän