Kaupungin kestopäällystysohjelma valmistuu tällä viikolla – Vakka-Suomenkadulla ja Ketunkalliontiellä päällystystyö alkaa iltapäivällä

0
Kaupungin kestopäällystysohjelman viimeisiin kohteisiin lukeutunut Ylisenkadun osuus kirkon edustalta asvaltoitiin tiistaina.

Keskusta-alueella toteutetaan tällä viikolla kaupungin tämän vuoden kestopäällystysohjelman viimeiset korjauskohteet. Tiistaina Yliselläkadulla asvaltoitiin kirkon edustalta lyhyt tieosuus ja keskiviikkoiltapäivällä aloitetaan Vakka-Suomenkadun ja Ketunkalliontien risteysalueen päällystystyöt.

Vilkkaan solmukohdan takia ja liikennehaitan minimoimiseksi kaupungin työpäällikkö Mikko Jalosen mukaan töitä tehdään tieosuuksilla ilta- ja yöaikaan. Osuuksien yhteenlaskettu suuruus on 6 600 neliömetriä.

– Työt aloitetaan viiden aikaan iltapäivällä ja se toteutetaan kahdessa osassa tämän ja huomisen aikana, Jalonen kertoo.

Kaikkiaan kaupungissa oli tänä vuonna 12 eri päällystyskohdetta, joista yksi sijaitsi Kalannissa. Päällystykseen oli määrärahaa käytettävissä 300 000 euroa. Jyrsintä- ja päällystystöiden urakoitsija oli Asfalttikallio Oy.

– Urakoitsijan kanssa ollaan yhdessä sovitettu aikataulua kesän aikana. Sopimuksen mukainen valmistumisen takaraja on 31.10, eli siinä mielessä työt ovat ihan aikataulussa, Jalonen toteaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän