Lähiruokapäivä perjantaina Pookin pihalla

0
Pasi Kuronen tulee kokkaamaan Uuteenkaupunkiin perjantaina.

Ukipoliksen hallinnoima Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää yhteistyössä Gastahaus Pookin kanssa Uudessakaupungissa perjantaina 25.8. Lähiruokapäivän.

Päivällä kello 15 alkaen Pookin pihalla on lähiruokatori, jossa on esittelyssä ja myynnissä lähialueen tuottajien tuotteita. Mukana on noin 30 lähituottajan tuotteita. Ison osan tuottajien tuotteista paikalle tuo lähituotepuoti Vemo´s Vehmaalta.

Keittiömestari Pasi Kuronen tulee valmistamaan lähiruoka-annoksia näiden tuottajien tuotteista, joita on myös esittelyssä ja myynnissä päivän aikana. Kuronen suunnittelee yhdessä Simo Reijonsaaren kanssa reseptiikan ja päivän annokset.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän