Metaplan Open kisataan viikonvaihteessa Kalannissa

0
Kalannin Green Disc Golf -radalla järjestetään viikonloppuna Metaplan Open 2023 -kisa.

Viikonvaihteessa Kalannin Sahantiellä sijaitsevalla frisbeegolfradalla järjestetään Metaplan Open 2023 -kilpailu. Kyseessä on rataa ylläpitävän Green Disc Golf Oy:n, Metaplan Oy:n sekä KiekkoKingi Disc golf ry:n yhteistyössä järjestämä kilpailu, joka kisataan nyt toisen kerran.

Kilpailu on frisbeegolfin kansainvälisen kattojärjestö PDGA:n alainen kisa, jossa on avoin luokka miehille ja naisille sekä PDGA-ratingiin perustuva MA2-amatööriluokka. Kilpailu on PDGA:n B-tier-kilpailu, joka on järjestön toiseksi kovin kilpailumuoto.

Perjantaina, lauantaina sekä sunnuntaina käytävässä kilpailussa pelaajat kiertävät kolmee kertaan 18-väyläisen radan par-tuloksen ollessa 62.

Lähdöt tapahtuvat perjantaina puolilta päivin ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 10. Kilpailuun on osallistumassa vajaa sata frisbeegolffaajaa.

Osallistumismaksuista 70 prosenttia jaetaan palkintoihin, mutta yhteistyökumppaneiden ansiosta miesten sarjan kolmelle parhaalle sekä naisten sarjan voittajalle on luvassa lisäpalkintorahaa. Miesten avoimessa sarjassa palkintojakauma on kymmenelle parhaimmalle heittäjälle.

Kilpailua voi seurata paikan päällä ilmaiseksi. Tapahtuma-alueella on frisbeegolftarvikkeita myyvä myyntikoju sekä Tapio Pääkkö on paikalla viikonloppuna myymässä pientä purtavaa.

Paikoitusmahdollisuuksien ollessa rajalliset yleisöä pyydetään varautumaan jättämään auto vähän kauemmaksi Sahantien varrelle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän