Millainen on Uudenkaupungin tapahtumakesä? – Kerro kesän kokemuksistasi

0
Uudenkaupungin kesä on täynnä turisteja ja paikallisia houkuttelevia tapahtumia.

Uudenkaupungin kesä on täynnä monenmoista tapahtumaa kaikenikäisille. On perinteisiä isoja tapahtumia, kuten Merefesti, Crusell-viikko tai Karjurock. Kesästä löytyy myös paljon pienimuotoisempia ja jokaviikkoisia kesätapahtumia, esimerkiksi Pakkahuoneen iltatorit, Tul toril -teemalauantait tai Kalannin Männäisten torit.

Nyt haluamme kuulla, missä tapahtumissa sinä olet kesän aikana käynyt tai aiot vielä käydä. Millaisia kokemuksia sinulla on, ja onko mielessä vielä jotain tapahtumia, mitä voisi Uudenkaupungin kesään mahtua? Vastaa alla olevaan Uudenkaupungin Sanomien kyselyyn.

Jos kysely ei avaudu alta, voit vastata täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän