”On kiva laulaa muitten mukana!” – Tänä kesänä lauletaan vielä kerran yhdessä, nyt Myllymäellä

0
Pilke silmäkulmassa olleet yhteislauluvetäjät Rami Rafael (vas.) ja Petri Hatakka halusivat asettua ”rockstara-poseeraukseen” ja pyysivät yleisöä

Tutut laulut Satumaasta Paratiisiin ja Satulinnasta Suvivalssiin raikuivat Pyhämaan Suviteatterin ja Nuorisoseura Kajastuksen talon ympäristössä viime keskiviikkona.

Menossa oli suositun Koko kylä laulaa -yhteislaulutapahtuman kesän viimeinen tapahtuma. Tai näin ainakin tovi vielä luultiin, kunnes tapahtuman vetäjät, Rami Rafael ja Petri Hatakka , ilmoittivat, että kovan kysynnän vuoksi tullaan vielä järjestämään kesän neljäskin tapahtuma.

Eli vielä kerran lauletaan Uudenkaupungin kulttuuripalvelujen järjestämässä yhteislaulutilaisuudessa. Tämä tilaisuus järjestetään tiistaina 22. elokuuta kello 18 alkaen Uudenkaupungin Myllymäellä.

Ennen Pyhämaan tapahtumaa yhteislaulut olivat keränneet laulajia, kylien asukkaita ja mökkiläisiä kesäkuussa Kalannissa ja heinäkuussa Lokalahdella.

Nyt Pyhämaassa koolle oli saatu reilut kuusikymmentä laulajaa. Kaksi heistä olivat ystävykset Arja Asunmaa ja Mirkka Ali-Laurila .

– Enhän minä nyt ole lainkaan lauluihmisiä, mutta jotankin uutta täytyy aina kokeilla, totesi turkulainen Asunmaa.

– On kiva laulaa muitten mukana, eikä kukaan kommentoi mitään.

Ali-Laurila kehui vetäjiä, Rafelia ja Hatakkaa, leppoisaksi pariksi.

– Ovat humoristisia ja pitävät hyvää tunnelmaa yllä, kiitteli pyhämaalainen Ali-Laurila.

Kaksikon mielestä tuttuja lauluja oli kiva laulaa.

– Vaikka ei niin aina osaisikaan, vähätteli Asunmaa.

Väliajalla totta kai nautittiin pullakahvit ja olipa Rami Rafaelilla myynnissä myös uudehkon laulun sisältävä cd-single, jota menikin jokunen kaupaksi.

Rafael esitti myös livenä kyseisen Pertti Jalosen säveltämän ja Jaakko Linnovaaran tekstittämän kappaleen Jos lyhtys nään .

Ari Anteroinen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän