Päihtyneitä kuljettajia liikkeellä viikonloppuna

0

Lounais-Suomen poliisin viikonloppu Vakka-Suomessa oli valitettavan täynnä päihtyneitä kuljettajia.

Lauantai-iltana poliisi otti kiinni kaksi eri kuljettajaa, jotka kuljettivat ajoneuvoa päihtyneinä. Ensimmäistä, Lokalahdentiellä pysäytettyä kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja toista Kalannissa poliisin haaviin päätynyttä kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineiden käyttörikoksesta. Molemmat kuljettajat määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisipartiota vastaan ajoi Lokalahdentiellä pakettiauto, jonka nopeudeksi mitattiin 102 kilometriä tunnissa. Alueen nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Sunnuntaina aamuyöllä poliisipartio pysäytti Laivanrakentajantiellä henkilöauton, jonka kuljettaja osoittautui voimakkaasti päihtyneeksi. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Hänet määrättiin ajokieltoon.

Sunnuntaiaamulla poliisi sai tehtävän auton ulosajosta Raumantiellä. Kuljettaja puhallutettiin tapahtumapaikalla. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän