Vehmaan kirkkoherran viran väliaikaista täyttöä ehkä jatketaan

0

Tuomiokapituli harkitsee, että Vehmaan seurakunnan kirkkoherran virka jätettäisiin yhä täyttämättä vakituisesti. Hiippakunnassa on käynnissä prosessi, jonka aikana kartoitetaan rovastikunnittain yhteistyön ja yhteisen työn mahdollisuuksia tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen.

Tuomiokapituli harkitsee, että se jättäisi arvioinnin ajaksi kirkkoherran viran vakituisesti täyttämättä. Virka täytettäisiin vt. kirkkoherralla eli virkaa tekevä kirkkoherra hoitaisi tehtäviä 27. lokakuuta alkaen ensi vuoden lokakuulle asti. Viimeisimpänä kirkkoherran tehtäviä Vehmaalla on hoitanut rovasti Ilkka Järvinen . Sitä ennen virkaa tekevänä kirkkoherrana on ollut pastori Outi Tukia-Takala .

Rovasti Jukka Kemppainen on ilmoittanut olevansa käytettävissä Vehmaan vt. kirkkoherrana lokakuun alusta ensi vuoden lokakuulle.

Nyt Tuomiokapituli pyytää Vehmaan seurakunnalta lausuntoa siitä, ettei virkaa täytettäisi vakinaisesti ja samalla lausuntoa mahdollisesti virkaa tekevästä kirkkoherrasta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän