Haussa vuoden hehkuvin persoona – Hehku-karnevaali järjestetään jälleen marraskuussa

1
Vuoden 2019 hehkuvin persoona oli Neon 2 -laulaja Jussi Rainio.

Kaupungissa etsitään jälleen vuoden hehkuvinta persoonaa. Oman ehdotuksensa perusteluineen voi jättää 3. lokakuuta mennessä kaupungin verkkosivujen kautta. Yleisön ehdotusten perusteella viisi ehdokasta nousee Vuoden Hehkuvin persoona 2023 -äänestykseen.

Äänestyksen voittaja julkistetaan Hehku-karnevaalissa perjantaina 3. marraskuuta. Aiempien vuosien hehkuvimmat persoonat ovat Päivi Kurkilahti (2022), Jussi Rainio (2019), Outi Nurmi (2018) ja Päivi Sappinen (2017).

Tämän vuoden hehkuvimmaksi persoonaksi voi ehdottaa ihmistä, joka luo ympärilleen positiivista meininkiä ja hyvää fiilistä. Hehkuva persoona ottaa toiset huomioon ja tekee osaltaan kaupungista paremman paikan elää. Hehkuvan persoonan läsnäolo valaisee ympäristön ilolla, valolla ja hehkulla. Äänestys hehkuvimmasta persoonasta aukeaa kaupungin verkkosivuilla lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Uudenkaupungin kaupungin toteuttama Hehku-karnevaali järjestetään jo viidettä kertaa. Maksuton koko perheen tapahtuma järjestetään Rauhanpuistossa perjantaina 3. marraskuuta kello 17–19.

Luvassa on musiikkiesityksiä, tekemistä lapsille sekä herkkuja. Puisto valaistaan tunnelmallisesti. Tapahtumassa on käynyt noin tuhat kävijää vuosittain. Tänä vuonna tapahtuma-alue laajenee, jotta kaikki halukkaat mahtuvat mukaan.

Uutuutena on myös opiskelijoille suunnattu Hehku Appro, jossa korkeakouluopiskelijat suorittavat haalarimerkkiä tavoitellen rasteja ympäri kaupunkia.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän