Kalannin keskustan katusuunnitelma nähtäville

0

Tällä viikolla kokoontui ensimmäistä kertaa Uudenkaupungin uusi kaupunkisuunnittelujaosto. Esittelylistalla oli muun muassa Kalannin keskustan katusuunnitelmaehdotus, joka koskee Pankkitietä, Pruukintietä ja Tunnelitietä.

Katusuunnitelman tavoitteena on alueen siirtyminen kaupungin kadunpitoon sekä väylän rakenteellinen ja toiminnallinen parantaminen. Nyt käsiteltävänä olevassa ehdotuksessa esitetään muun muassa katualueen käyttöä eri tarkoituksiin, liikennejärjestelyitä sekä kadun päällystysmateriaalit ja istutukset.

Katusuunnitelman luonnoksia on jo aiemmin esitelty ja valmisteluun on voinut osallistua asemakaavoituksen yhteydessä. Alueelle tulee esimerkiksi uusia ritiläkaivoja ja hulevesijohtoja, alueella levennetään osittain jalankulku- ja pyöräteitä sekä tasataan katua paikoin.

Kaupunkisuunnittelujaosto päätti asettaa Pankkitien-Pruukintien sekä Tunnelitien pohjoispään katusuunnitelmaehdotuksen nähtäville osallisten kuulemista varten.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän