Kemppe urakoitsijaksi A-sairaalan remonttiin

0

Maanantain kaupunginhallitus antoi toteuttamisluvan terveyskeskuksen A-rakennuksen vesikaton uusimiseen ja jäähdytyksen rakentamiseen. Urakka kilpailutettiin kesällä ja valintaperusteena oli halvin hinta. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti kolme urakoitsijaa, joista halvimman tarjouksen teki Rakennusliike Kemppe Oy.

Kempen tarjouksen kokonaishinta ilman arvonlisäveroa oli 680 000 euroa. Kaupunki oli varannut hankkeelle investointimäärärahaa 580 000 euroa, joka ei riitä kokonaisurakan toteuttamiseen.

Tarjouspyynnössä pyydettiin myös hintoja osa-alueurakoina. Tämän vuoden määrärahojen rajoissa tehdään A-sairaalan rakennuksen C-, E- ja D-siipien urakat ja Kempen tekemänä näiden töiden yhteishinta on 418 378 euroa. A- ja B-siipien urakoille esitetään määrärahaa ensi vuoden budjettiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän