Laitila tarjoaa tontinostajalle vuoden munat kaupan päälle

0
Laitila houkuttelee uusia asukkaita tarjoamalla tonttikaupan päälle vuoden kananmunat.

Laitilan kaupunki uudistaa omakotitalotonttiensa valikoimaa. Kasitien varressa sijaitsevalle Laessaaren asuinalueelle on tullut myyntiin 24 uutta reilunkokoista tonttia. Lähitulevaisuudessa myös Kotoharjun asuinalue saa laajennuksen ja kokonaan uusi asuinalue avataan Kodjalan kylään.

Laessaari sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä ja keskustan palvelut, koulut ja päiväkotikin ovat kävely- tai pyörämatkan päässä.

– Laessaaren uusi asuinalue rajautuu viljapeltoihin, puistoalueeseen ja historialliseen Sirppujokeen. Oman viehätyksensä tuo myös Laessaaren lehtipuupuistikko, tammet ja suojellut pähkinäpuupensaat, kertoo Laitilan kaupunginjohtaja Lauri Kattelus .

Laitilan kaupunki houkuttelee tontinostajia myös kaupungille omaleimaisella elintarvikkeella. Vuoteen 2024 mennessä Laessaaresta tontin ostanut perhe saa kaupanpäällisiksi vuoden munat lähellä sijaitsevalta kananmunatilalta.

– Uudet laitilalaiset pääsevät heti uuden kotikaupungin makuun. Laitilassa tuotetaan edelleen suuri osa suomalaisista kananmunista, Kattelus sanoo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän