Museon mobiilipelillä voi suunnistaa entisajan syksyyn

0
Mobiilipelin rastit on merkitty karttaa numeroin.

Uudenkaupungin museo on julkaissut uuden mobiilipelin kaikkien kaupunkilaisten ja matkailijoiden pelattavaksi. Syyspuuhat ennen vanhaan -peliä pelataan älypuhelimella tai tabletilla kaupungin keskusta-alueella samalla suunnistaen. Pelaaja kulkee älylaitteen näytöllä näkyvän kartan avulla suunnistusrastilta toiselle, ja tekee jokaisen rastin kohdalla pelitehtävän.

Syyspuuhat ennen vanhaan -suunnistuksen tehtävät liittyvät uusikaupunkilaisten syyspuuhiin ennen vanhaan. Pelin tiimellyksessä mennään siis ajassa 200 vuotta taaksepäin, ja tutkitaan, mitä kaikkea Uudessakaupungissa silloin oikein touhuttiin syksyisin.

Peli alkaa jäähallin edustalta Viikaistenkadulta, missä on ensimmäinen suunnistusrasti. Rastit kierretään numerojärjestyksessä, joka näkyy myös oheisesta kartasta.

Jokaisella rastilla on mobiililaitteella suoritettava tehtävä, joka aukeaa näytöllä, kun pelaaja on tarpeeksi lähellä suunnistusrastia. Pelin saa alkuun avaamalla selaimella osoitteen play.seppo.io, ja menemällä jäähallin edustalle.

Sivustolle kirjaudutaan pelaajana, pelikoodi on DD7CGC. Puhelimen tai tabletin sijaintitiedot täytyy olla päällä peliä pelatessa. Suunnistuspeli on avoinna pelattavaksi 11.9.–31.10.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän