Nystarsin P17 avaa SM-sarjan kotipeleillä

0

Salibandyn nuoret ovat etujoukoissa, kun sisäpalloilusarjat lähtevät liikkeelle. Nystarsin P17-joukkue on lähiviikkoina käynyt kahdessa kovassa turnauksessa ja nyt on tosipelien aika. Suurta menestystä ei valmistautumismatseissa nähty, mutta monta tiukkaa matsia ja myös haluttuja asioita.

– Oikeaan suuntaan mennään. Me oltiin viime viikonlopun turnauksessa ainoa joukkue, joka nappasi pisteen Tampereen Classicilta, joten pystytään koviinkin suorituksiin, päävalmentaja Jani Vaitiniemi muistutti.

Vaitiniemi on yhdessä valmennusryhmänsä kanssa tehnyt pieniä viilauksia joukkueen pelitapaan ja koutsin mukaan prosessi on kesken. Energiaa on kulunut ennen kaikkea puolustuspeliin. Ja sarja-avauksen kynnyksellä suurin kehityskohde on tiedossa.

– Kaksinkamppailupelaaminen. Näitä tilanteita hävitään liikaa ja sitä pyritään parantamaan, Vaitiniemi suunnitteli.

Nystars aloittaa sarjan kahdella mielenkiintoisella kotimatsilla tulevana viikonloppuna. Kumpikaan vastustajista ei ollut mukana viime kaudella 16-vuotiaiden SM-sarjassa, joten uusia tuttavuuksia saapuu nyt Pohitulliin.

Perinteisistä salibandyseuroista on silti kyse. Lauantaina SPV Seinäjoelta testaa ukilaisten taidot klo 17 alkaen. Sunnuntain vieraat tulevat vielä kauempaa. OFBC (Oulu) on kaukaisin vieras tässä sarjassa ja tämä peli alkaa klo 14.

SM-sarja on jaettu kahteen lohkoon. Nystars kohtaa syksyn aikana kaikki oman lohkonsa joukkueet kahdesti ja pelejä tulee jouluun mennessä yhteensä 14.

Juha Laine

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän