Sontaa ja punkkeja

0

…saa työstään palkaksi hän, joka kesän hoitaa puutarhaa ja haluaa nauttia puhtaasta luomuruoasta omassa pihassa tuotettuna tai myydä niitä tienvarressa toisille.

Kaikenlaiset aidat ja torjuntamenetelmät tulevat kohtuuttoman kalliiksi. Sitten päädytään syömään ulkomaisia ja kemiallisesti tuotettuja ja käsiteltyjä elintarvikkeita. Peurat ravaavat ympäriinsä, mutta niihin ei saa koskea. Paljon miljoonia menee kolarikorvauksiin ja mitä traumoja niistä syntyykin.

Ikäihmisellä on hyvässä muistissa, miten asiat saatetaan päättää ja hoitaa kuntoon. Minkälaisia päättäjiä meillä nyt on? Isot äijät istuu titteleineen isoilla paikoilla ja imee peukaloitaan. Vuodet vain kuluvat, mutta ei voi ymmärtää, mitä tehdä, kun ne peurat vaan siellä juoksevat.

On tietysti monia muitakin ongelmia. Mutta tällä lailla asiat vain kasaantuvat. Säheltääkö joku isokenkainen meilläkin vai mikä lie tarkoitus?

Veikko Harala

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän