UJK:n ringettenaisille toinen voitto

0
Kolmikko Kaisa Lehtovirta (12), Susanna Laurell (46) ja Noora Peltovirta (5) teki UJK:n maalit NSR:ää vastaan, tässä tilanteessa maali jäi kuitenkin haaveeksi.

UJK:n vanhemmilla ringettejoukkueilla oli kummallakin yhden pelin viikonloppu. Naisten ykkössarjan joukkue pelasi lauantaina kotikentällä tasaisen pelin kukistaen lopulta maalilla Nurmijärven NSR:n. B-nuorten yhteisjoukkue Jyskeen kanssa pelasi ensimmäisen kotiottelunsa Laitilassa ja tuloksena oli niukka maalin tappio.

Naisten pelissä UJK oli alussa terävä ja karkasi jo 3–1-johtoon kolmannen erän puoliväliin mennessä. Avausmaalin teki Noora Peltovirta , kaksi seuraavaa Kaisa Lehtovirta , jälkimmäisen vastustajan maalivahdin epäonnistuneen avauksen jälkeen.

NSR ehti kaventaa kolmannen erän lopulla kahden pelaajan ylivoimalla ja päätöserän alussa se tuli tasoihin. Susanna Laurell vei UJK:n uudelleen johtoon, mutta NSR kuittasi kahdeksan sekuntia myöhemmin. Kaisa Lehtovirran kolmas ja ottelun voittomaali syntyi alivoimalla kuutisen minuuttia ennen loppua.

UJK joutui vielä lopussa tiukoille, kun NSR pääsi yrittämään kahden pelaajan ylivoimalla, mutta puolustus ja maalissa pelannut Emilia Kallio kestivät ja viimeisen minuutin rauhallinen rinkulan hallinta varmisti sarjapisteet.

Maalivahtien torjunnat olivat lähes tasoissa, samoin jäähyt. Tosin UJK:n kaikki seitsemän kakkosta tulivat kahden viimeisen erän aikana ja se sekoitti joukkueen peliä.

Sarjataulukossa kaksi peliä pelanneen ja kaksi voittoa ottaneen UJK:n edellä on vain kolme peliä pelanneita joukkueita. UJK:lla on ottelusiirtojen vuoksi reilun parin viikon tauko. Seuraava peli on 10.10. molemmat pelinsä hävinneen VG-62 kotikentällä Naantalissa, sen jälkeen vuorossa on kotiottelu, mutta vasta 21.10. Ilvestä vastaan.

UJK:n ja Jyskeen yhteinen B-nuorten joukkue kohtasi sunnuntaina Lahden. U/J:n ruuti oli alussa märkää ja vieraat pääsivät jo 3–0-johtoon, ennen kuin Lotta Grönros onnistui alivoimalla kolmannen erän alussa.

Forssakin teki kolmannessa yhden ja johti päätöserään mennessä siis 4–1. Vieraat hallitsivat päätöserää, mutta U/J teki erän maalit. Reilu viisi minuuttia ennen loppua Ilona Niemi kavensi alivoimalla ja minuutti ennen loppua Tytti Suominen toi U/J:n jo maalin päähän, mutta siihen kiri tyrehtyi.

Päätöserässä maalivahtien torjunnat merkittiin forssalaisten eduksi peräti 15–1, mutta maalit siis U/J:lle 2–0. Ottelun tuomareilla oli tiukka linja, sillä jäähyjä pelissä vihellettiin yli 40 minuuttia.

Yhteisjoukkueen pistetili on kahden pelin jälkeen edelleen avaamatta, mutta vastustajina ovat olleet sarjaa kolmella voitolla johtavat joukkueet. Tulevana viikonloppuna joukkue pelaa lauantaina Nokialla ja sunnuntaina ensimmäisen kotiottelunsa Uudessakaupungissa. Kello 13 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi Tikkakosken Tikka.

Jussi Arola

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän