UPK:n T18 on  pelannut yli odotusten

0

Uudenkaupungin Pallokerhon juniorijoukkueista on kauden aikana parhaiten menestynyt 18-vuotiaiden tyttöjen joukkue, joka aloitti kautensa Kolmosessa, mutta eteni kesätauon jälkeen Kakkoseen. Nuoren joukkueen kausi on sujunut yli odotusten.

Joukkue voitti kauden yhdeksästä ensimmäisestä ottelustaan neljä ja pelasi kerran tasan. Neljän joukkueen lohkon voitti Paimion Haka, jonka pelaajat ovat alkukauden jälkeen keskittyneet aikuisten joukkueihin.

UPK:n ottelut Kolmosessa päättyivät ennen juhannusta ja kausi jatkui elokuun puolella Kakkosessa. Maskun Palloseuran ja Raisio Futiksen yhdistelmäjoukkue oli parempi lukemin 1–5 Miila Kirjasuon tehdessä UPK:n ainoan maalin.

Toisessa ottelusa Parkunmäen Apassit kaatui Ylöjärvellä 1–4. UPK:lta osuivat Janette Sippel , Wilma Laine kahdesti ja Elisa Kauranen . Elokuun lopussa UPK pelasi Salossa SalPan kanssa tasan 2–2. Maalinteossa onnistuivat Elisa Kauranen ja Maria Lähteenmäki .

Syyskuu alkoi tappiolla FC Raumaa vastaan 5–0 ja jatkui 1–1-tasapelillä FC Nokiaa vastaan. UPK:n maalin teki Maria Lähteenmäki.

Seuraavaksi edessä on kotipelit 16.9. Leki-Futista ja 23.9. Ilves 2:ta vastaan. Kausi päättyy vierasotteluun KaaPoa vastaan 28.9.

UPK on yhdeksän joukkueen lohkossa viidentenä viidellä pisteellä. Ilves 2 ja MaPS/RaiFu ovat hieman muilta karussa.

– Sarjan kärkijoukkueet on selkeästi meitä edellä, mutta mielestäni meillä on täydet mahdollisuudet sijoittua sarjan puoliväliin tai jopa hieman sen yläpuolelle. Syyssarjaan lähdettiin ilman tavoitteita ja jopa hieman vailla mahdollisuuksia menestyä. Nyt ollaan siinä sarjataulukon puolivälissä ja koetetaan pitää vähintään se paikka, kommentoi joukkueen valmentaja Tommi Sippel .

UPK:n joukkue on sarjaan todella nuori. Vain seitsemän pelaaja on täyttänyt 18 ja suurin osa on 15-vuotiaita.

Muista UPK:n juniorijoukkueista P15, P13, T13 ja P12 ovat kaikki pelanneet tällä kaudella Kolmosessa, mutta T18-joukkueen tavoin P13 jatkoi kesätauon jälkeen Kakkosessa.

Siellä valitettavasti kyyti on ollut kylmää, sillä pojat ovat voittaneet kymmenestä ottelustaan vain yhden.

T13-joukkue sen sijaan on ollut hyvässä vedossa Kolmosen syyskierroksella. Se johtaa omaa lohkoaan viidellä voitolla kuudesta ottelusta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän