Vahteruksella ja akkutehtaalla ulosmarssit keskiviikkona

0
Autotehtaan portilla oli Teollisuusliiton lakkovahteja esimerkiksi joulukuussa 2019.

SAK ja sen jäsenliitot järjestävät tällä viikolla työtaistelutoimia. SAK:n hallituksen varapuheenjohtaja Katja Syvärisen mukaan toimilla vastustetaan hallituksen sosiaaliturvaleikkauksia ja työelämäheikennyksiä. Luvassa on pistemäisiä protesteja, ulosmarsseja ja erilaisia mielenilmaisuja.

Tällä viikolla Teollisuusliitto järjestää tunnin mittaiset ulosmarssit keskiviikkona myös Vahteruksella sekä Valmet Automotive EV Power Oy:ssä eli Uudenkaupungin akkutehtaalla.

Työtaistelutoimia järjestetään tämän ja kahden seuraavan viikon aikana kaikkialla Suomessa. Työtaistelutoimet mahdollistavat hätätyön, eivätkä ne vaaranna SAK.n mukaan omaisuutta, henkeä tai terveyttä. Ammattiliitot kertovat toimista aina neljä päivää ennen toteutusta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän