Autotehtaalla alkoi urheilumersujen aikakausi

0
Valmet Automotiven kokoonpanoon on rakennettu Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé-mallia varten oma valmistuslinja.

Uudessakaupungissa Valmet Automotiven autotehtaalla alkoi tänään Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé-mallin sarjatuotanto.

– Mercedes-AMG-urheiluauto on tehtaan historian vaativin valmistusmalli, kertoi Valmet Automotiven autonvalmistusliiketoiminnan johtaja Pasi Rannus.

– Projektin onnistuneesta toteutuksesta on kiittäminen meidän sitoutunutta henkilöstöä. Tämä on myös asiakkaaltamme suuri luottamuksen osoitus, lisäsi Rannus.

Uudenkaupungin autotehtaalla on aiempi GLC-hitsaamo muutettu AMG-mallin tarpeisiin. Tehtaan kokoonpanoon on rakennettu mallia varten oma valmistuslinja.
Mercedes-AMG-tuotanto työllistää Uudenkaupungin autotehtaalla noin 200 henkilöä. Jatkossa kaikki Mercedes-AMG GT 4-Door Coupét valmistetaan Uudessakaupungissa.
Valmet Automotiven ja Mercedes-Benzin yhteistyö on jatkunut jo pitkään ja Valmet Automotive on valmistanut jo yli 750 000 ajoneuvoa Mercedes-Benzille.
– AMG-tuotannon aloitus on jälleen upea osoitus yhtiöiden hyvästä yhteistyöstä. Autonvalmistuksen lisäksi yhtiö on meille merkittävä asiakas myös muilla liiketoimintalinjoillamme, totesi Valmet Automotiven toimitusjohtaja Olaf Bongwald.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän