Autotehtaan työntekijöillä mahdollisuus työsuhdepyörään

0
Heikki Tiittanen (GoByBike), Ville Suominen (Ugin pyörä) ja Arto Lehtonen (Valmet Automotive) autotehtaan pyörätapahtumassa.

Autotehtaalla esiteltiin tiistaina työntekijöille työsuhdepyöräetua. Esittelijänä oli GoByBiken asiantuntijat, jotka ovat erikoistuneita pyöräetu-uudistuksen hyödyntämiseen.

Pyöräetu-uudistus tuli voimaan 2021 ja nyt myös Valmet Automotive on päättänyt ottaa sen käyttöön.

– Työsuhdepyörä on yksi kysytyimpiä työsuhde-etuja, ja Valmet Automotive tukee mielellään henkilöstönsä terveyttä ja hyvinvointia tarjoamalla tämän edun työntekijöilleen. Pyöräily on erinomainen tapa pitää kuntoa yllä, ja se tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia hyötyliikuntaan. Lisäksi pyörällä liikkuminen on mainiosti linjassa Valmet Automotiven kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa, viestintäjohtaja Mikael Mäki sanoo.

Edun käyttöönottamiseksi autotehdas järjesti päivän, jossa työntekijät pääsivät tutustumaan erilaisiin pyöriin ja pyöräedun mahdollisuuksiin.

– Muutosta jarruttaa pyöräedun ymmärtämisen vaikeus, GoByBiken asiantuntija Heikki Tiittanen toteaa.

Tiittanen sanoo, että edun ansiosta työntekijät voivat hankkia tuhansien eurojen arvoisen pyörän satoja euroja halvemmalla. Maksu vähennetään työntekijän bruttopalkasta sopimuskauden ajan ja se pitää sisällään kaiken aina pyörän vakuutuksista alkaen.

Työsuhdepyörä on verovapaa 1200 euroon asti vuosittain ja pyöräedun verotusarvo on aina sata euroa kuukaudessa. Työntekijä voi lunastaa pyörän itselleen sopimuskauden päätteeksi. Lunastuksen hinta on viisi prosenttia pyöräpaketin hankintahinnasta.

Autotehtaalla järjestetty työsuhdepyörän esittelypäivä keräsi paljon väkeä. Mäki totesi olevansa erittäin tyytyväinen, että työntekijät osoittivat asiaan niin suurta kiinnostusta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän