Hiltuselle kultaa ja Salmiselle hopeaa Finnish Judo Openissa

0
Ukilaisjudokat ottelivat menestyksekkäästi Finnish Judo Openissa.

Lauantaina kamppailtiin perinteinen judokilpailu Finnish Judo Open. Sarjamestaruuksista kamppailtiin Turussa Kupittaan palloiluhallissa. Uudenkaupungin judoseura Waseda-Clubista kilpailemassa oli kahden hengen joukkue huoltajineen. Valmentajana toimi Milo Hiltunen .

Veeti Salminen otteli sarjassa P15 -66kg. Veeti voitti kaksi ottelua ja hävisi yhden ottelun sijoittuen hopealle. Marko Hiltunen otteli veteraanimiesten -73kg sarjassa. Marko voitti molemmat ottelunsa ja samalla sarjan. Lisäksi Hiltunen otteli miesten -73kg sarjassa, josta saldoksi yksi otteluvoitto ja viides sija.

– Valitettavasti flunssakausi on alkanut ja joukkue kutistui puoleen alkuperäisestä kokoonpanosta. Veeti otteli rutiininomaisesti ja ainoastaan pikku herpaantuminen ensimmäisessä ottelussa tiesi kultamitalin karkaamista. Marko voitti oman pääsarjansa monipuolisilla tekniikoilla. Bonuksena vielä oikein hyvää kamppailua yleisessä sarjassa, vaikka lopullinen tulos ei sitä kerrokaan. Kokonaisuutena jälleen onnistuneet kilpailut, vieläpä tänään, jolloin vietetään Maailman judopäivää, tällä kertaa valmentajan roolissa toiminut Milo Hiltunen summasi ukilaisjudokoiden kilpailupäivän.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän