Mission impossible, vastaus kommentteihin

0

Hienoa, sain tekstareissa neljä oikeata hyvää kommenttia kirjoitukseeni. Aivan oikein, kulutettu raha ei tietenkään häviä, vaan palaa viiveellä takaisin. Kirjoitus on huono, kun lukija voi ymmärtää tarkoituksen täysin väärin.

Kun vertasin suuri- ja pienituloisia, tarkoitus oli vain yrittää todistaa, että suosimalla rikkaita, heikompiosaiset hyötyvät pitkän päälle enemmän, kuin nyky menolla. On vielä rahaa avustaa kymmenen vuoden päästäkin. Avustaa pitää, se on tärkeää. Kun velkarahalla avustaminen loppuu jossakin vaiheessa, ainoat häviäjät ovat juuri heikommassa asemassa olevat. Ei ole rahaa, mitä jakaa. Ainoa pelastus on talouden kasvu. Keski- ja suurituloiset pärjäävät, tapahtuipa mitä tahansa.

Kuten kotitalouksissa, kuluttaa ei voi enemmän kuin tienaa. Jos saa lainaa pankista, se on maksettava takaisin. Ellei pysty, pankki vie vaikka asunnon alta. Maailma on julma. Tarkoitukseni ei ole viedä leipää lasten suista, päinvastoin. Toivottavasti hallitus pystyy elvyttämään, jotta kaikilla olisi tulevaisuudessa paremmin.

Tapio Lipsonen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän