Omakotitalomurto ja huumausainerikoksia

0

Viimeisen viikon kuluessa Lounais-Suomen poliisin tietoon on Vakka-Suomen suunnalla tullut joukko erilaisia rikoksia.

Poliisipartio pysäytti viime viikon torstaina Uudenkaupungin Kalannintiellä henkilöauton, jonka kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Maanantaina toiseen rikosasiaan liittyneen tarkastuksen yhteydessä poliisi löysi Uudessakaupungissa asuvien henkilöiden kotoa haulikon patruunoita ja pienoispistoolin, joiden hallussapitoon ei ollut lupia. Lisäksi asunnosta löytyi epäiltyjä huumausaineita.

Poliisi sai maanantaina lisäksi tiedon Uudessakaupungissa tapahtuneesta omakotitalomurrosta. Varkaat murtautuivat omakotitaloon yläkerran parvekkeen kautta hajottamalla ikkunan kivellä. Epäillyt eivät vielä ole poliisin tiedossa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän