Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale vuoden svengaavimmassa joulukonsertissa Crusellissa

0
Lenni-Kalle Taipale, Joonas Kaikko ja Osmo Ikonen tuovat jouluriehan Uuteenkaupunkiin.

Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale yhdistävät toista kertaa joulusesonkinsa ja suuntaavat Joulurieha -kiertueelle marras-joulukuussa 2023. Musiikillisessa ilotulituksessa kuullaan säkenöivä paketti groovaavia, sekä hartaampia joululauluja niin Suomesta kuin ulkomailta.

Mukaansatempaavassa konsertissa annetaan tilaa improvisaatiolle ja yhteissoiton ilolle. Jokainen konsertti on ainutlaatuinen ja mukana on aina ripaus arvaamattomuutta. Mitä vaan voi tapahtua.

Osmo Ikonen on tuttu lukuisista TV-ohjelmista. Merkittävimpänä mainittakoon SuomiLove, jossa Osmo toimii ohjelman solistina ja sovittajana. TV-tuotantojen lisäksi Osmo on julkaissut neljä soololevyä ja oli vastikään uransa päättäneen, huippusuositun Sunrise Avenue -yhtyeen jäsen.

Lenni-Kalle Taipale puolestaan kuuluu Suomen työllistetyimpien kapellimestarien kaartiin. Eleikkäästä ja tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa mm. The Voice of Finland -ohjelman housebändiä ja hänen soittoaan voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa, sekä lukuisissa muissa yhteyksissä.

Tähän kaksikkoon kun lisätään mukaan nuori rytminero Joonas Kaikko , on seikkailu joulumusiikin maailmassa valmis alkamaan!

Joulurieha -konsertti kuullaan kulttuurikeskus Crusellissa perjantaina 2.12. klo 19.00. Lippuja ennakkoon kulttuurikeskus Crusellista ja Lippupisteen myyntikanavista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän