Presidentinvaalien äänestyspaikat päätetty

0
Kevään presidentin vaalien äänestyspaikat on nyt päätetty.

Tasavallan presidentin vaalit järjestetään ensi tammikuussa. Ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 17.–23. tammikuuta ja ensimmäisen kierroksen varsinainen vaalipäivä on 28. tammikuuta. Mahdollisen toisen kierroksen ennakkoäänestys on 31.1.–6.2. ja toinen vaali toimitetaan sunnuntaina 11. helmikuuta.

Tällä viikolla kokoontunut kaupunginhallitus päätti, että ensi vuoden presidentinvaalien ennakkoäänestyspaikkana toimii kaupungin keskustassa Koulukadulla sijaitseva co-working- ja etätyötila Messi. Lisäksi ennakkoon voi äänestää ennakkoäänestysbussissa.

Kaupunginhallitus vahvisti myös varsinaisten vaalipäivien äänestyspaikat. Äänestyspaikat määritellään oman asumisalueen mukaan ja äänestyspaikoiksi vahvistettiin Messi, Hakametsän koulu, Saarniston palvelukeskus, Lokalahden koulu, Pyhämaan nuorisoseurantalo sekä Kalannin kirjasto.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän