Ringettenaisille kolmas voitto – B-nuorille tappiot

0
Noora Peltovirta on kolmessa ensimmäisessä pelissä tehnyt viisi maalia. Kuva syyskuun NSR-ottelusta.

Ringetessä UJK:n naisjoukkue jatkoi ykkössarjassa hyvää menoaan ja nappasi reilu viikko sitten vierasvoiton Naantalissa. B-nuorten yhteisjoukkue sen sijaan kärsi kahden voiton perään kaksi tappiota.

Naisten ottelu Naantalin VG-62:ta vastaan alkoi UJK:lta hyvin ja avauserän jälkeen johtolukemat olivat 4–1, mutta kun toinen erä meni samoin luvuin kotijoukkueella, oltiin puolivälissä tasatilanteessa 5–5.

Loppupelissä UJK oli edelleen veturina ja teki ensin maalin, mutta VG tasoitti aina 7–7:ään asti. Viitisen minuuttia ennen loppua Noora Peltovirta onnistui ylivoimalla ja hetkeä myöhemmin Katarina Maikola tasakentällisin ja niistä maaleista VG ei enää toipunut.

Noora Peltovirta oli jo alkupelissä osunut kahdesti eli hänelle hattutemppu. Katarina Maikola ja Emmi Ranta tekivät kumpikin kaksi, Kaisa Lehtovirta ja Emma Usvala yhden. Maalissa Emilia Kallio torjui peräti 55 kertaa.

Naiset ovat pelanneet kolme peliä ja voittaneet ne kaikki, mutta sarjasijoitus on pienestä pelimäärästä johtuen taulukon puolivälissä. Jatkossa ottelutahti tiivistyy, tulevana viikonloppuna joukkue kohtaa lauantaina kotihallissa Ilveksen ja sunnuntaina matkaa vieraspeliin Vammalaan. Kumpikin joukkue on sarjassa UJK:n takana vaikka ovat pelanneet jo viisi peliä.

B-nuoret pelasivat viikonloppuna kaksi ottelua. Perjantain kotiottelu pelattiin Laitilassa, sunnuntaina oli vieraspeli Lahdessa.

Kotiottelu Naantalin VG-62:ta vastaan alkoi U/J:n maalilla, mutta sitten vieraat tekivät kolme ennen kuin kotijoukkue kavensi ennen taukoa 3–2:een. Kolmas erä meni naantalilaisille 3–0 eikä päätöserän kiri riittänyt, vaan pisteet karkasivat lukemin 9–6.

Sunnuntain vieraspeli sarjakärki Lahtea vastaan alkoi myös U/J:n maalilla, mutta sitten kotijoukkue otti ohjat käsiinsä ja teki neljä maalia pikatahtiin. Loppupelissä kotijoukkue repi eron seitsemään maaliin ennen U/J:n kahta kavennusmaalia, loppulukemat Lahdelle 8–3.

Emma Usvala teki VG-ottelussa kolme maalia, Ellen Rissanen kummassakin viikonlopun peleissä yhden ja yksi maali kirjattiin Lotta Grönrosille , Pinja Kiviölle ja Tytti Suomiselle .

B-nuorilla on edessä hieman rauhallisempi jakso. Keskiviikkona 26.10. on vuorossa kotiottelu Uudessakaupungissa Rauman Lukkoa vastaan ja sitä seuraava peli on NSR:ää vastaan Klaukkalassa 11.11.

Jussi Arola

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän